Bran 26.09.2015

Conducerea MCR le mulțumeste tuturor celor care au fost prezenți la Expoziția de Club și Selecție de sâmbătă 26.09.2015 de la Bran

Îi mulțumim Dl Primar al comunei Bran –Gheorghe Hermeneanu – pentru spațiul oferit și sponsorului ’’Husse’’ pentru sprijinul acordat. Mulțumim arbitrilor: D-ul Robert Bambach pentru Selecție și D-rei Brîndușa Gheorghiu pentru arbitraj. Doresc să-mi exprim personal recunoștința și mulțumirile față de Dl. Sergiu Volkovinschi, Dl. Bercea Iulian, Dl. Dan Simion și familiei Gotca pentru ajutorul și sprijinul acordat. S-a demonstrat încă o dată că MCR este o echipă, ceea ce ne motivează să mergem mai departe și să facem lucrurile mai bine. Felicitări câștigătorilor și mult succes pe mai departe!

Cu prietenie,
Presedinte Petru Mustea

MASCULI

KING DIN ZESTREA STANELOR Foarte Promițător 1
IANCU DE TOHAN Exc 1, CACJ, Best Junior, ÎNVINGĂTOR Club Junior
AMUR ROUA DE PARTOS Exc 1, CAC
ARES Exc 1, CACL, Best Male, BOS
HADES DE BOTOSANI Exc 1 , CACV

FEMELE

ARMA DE CASA SIMION Foarte Promițător 1, Best Baby
TERRA DE RUNC Foarte Promițător 1, Best Puppy
KATRINA DE CURTEA VECHE EXC 1 , CAC J
CERNA DE TOHANUL NOU EXC 1, CAC, BF, BOB, ÎNVINGĂTOR CLUB

Acest articol este proprietatea Mioritic Club din Romania si este protejat de Legea drepturilor de autor. Orice preluare integrala sau partiala a continutului se poate face doar cu acordul Mioritic Club din Romania obtinut in urma unei cereri transmisa secretariatului clubului (str. Virgil Onitiu, nr 19, Timisoara, jud. Timisc cod postal 300238), sau pe e-mail la adresa mioritic.club@gmail.com .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *