iunie 5, 2019

Regulament de postare

       MIORITIC CLUB din ROMÂNIA creează condițiile de promovare a cuiburilor de Ciobănesc Mioritic oferind posibilitatea de reclamă gratuită membrilor clubului, pe website-ul oficial al clubului, în condiții de echidistanță și fără nici un amestec în procesul de vânzare.

        În vederea postării exemplarelor canine aparținând membrilor Mioritic Club din România, este necesar ca cererea de postare, trimisă către club, să conțină informații despre :

  1. scopul prezentării (oferte de vânzare, de montă, de cedare, etc)
  2. tipul de informatii conținute în prezentare :
  • informații despre proprietar (nume, adresă de corespondență și/sau telefon, etc.)
  • informații despre părinți (video sau două poze cu părinții și text – numele părinților, nr. C.O.R., vârstă, etc.)
  • informații despre pui (vârstă, sex, etc.)

     3.  declarația de montă și fătare, act ce face dovada primară a genealogiei câinelui/câinilor (pentru pui) sau copie pedigree pentru cei înscriși în Cartea de Origine Română. Aceasta, declarație sau copie pedigree, va ramâne în formă digitală în arhiva Mioritic Club din România. Postarea ei se va face doar cu acordul expozantului.

       Durata de expunere a acestor informatii este de o lună. După această perioadă, crescătorul poate cere extinderea timpului de prezentare.       Expozantul/crescătorul este obligat să anunțe clubul în cazul în care prezentarea nu mai este necesară, înaintea expirării termenului de prezentare.

verifica rubrica ANUNTURI


Apasa aici