October 8, 2017

Decizii M.C.R.

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DIRECTOR
din data de 02.04.2015

Consiliul Director al Asociatiei “Mioritic Club din România” reunit la Timisoara în data de 02.04.2015 si condus de presedintele Petru Mustea, având în vedere:

• Prevederile art. 12 din Statutul Mioritic Club din România referitoare la pierderea calitătii de membru al asociatiei;

• Prevederile art. 3 din Statutul Mioritic Club din România referitoare la obiectivele asociatiei;

• Prevederile art. 9 Statutul Mioritic Club din România privind obligatiile membrilor;

In exercitarea prerogativelor conferite de Actul Constitutiv si Statutul Asociatiei,

HOTĂRĂŞTE:

1. Excluderea domnului Sorin Iacob din Asociatia Mioritic Club din Romania, conform articolului nr.12 din Statutul in vigoare si publicat pe site, deoarece prin activitatea sa din ultima perioada a adus grave prejudicii morale si de imagine atât Clubului cât si rasei intr-un moment decisiv pentru omologarea acesteia.

2. Ca in termen de 90 de zile, domnul Theodor Tsakiris este obligat sa expedieze catre noii proprietari Certificatele de Export. In caz contrar va fi exclus din randul membrilor Mioritic Club. Pentru intarzierea predarii actelor, s-a hotarat analiza cazului de catre comisia de disciplina, urmand ca domnul Theodor Tsakiris sa suporte sanctiunile ce vor fi luate.

3. Ca nu este in atributia Consiliul Director al Clubului sa medieze conflictele de ordin personal dintre membrii clubului (desfasurate pe retelele socializare sau in orice alt mediu). Astfel solicitarea d-nei Simona Mirescu de excludere a d-lui Alin Pana din randul membrilor Asociatiei Mioritic Club din Romania, pe motiv ca i-ar fi adus prejudicii de imagine pe o retea de socializare, nu poate fi luata in considerare de conducerea M.C.R. Acest subiect a fost pe Ordinea de Zi si discutat la Adunarea Generala din 14.03.2015 de la Busteni, unde s-a primit aceeasi solutionare pe care am mentionat-o si mai sus.

Presedinte,

Petru Mustea