September 15, 2017

Noutăți

În atenția membrilor Mioritic Club România,

Hill’s Pet Nutrition unul dintre cei mai reprezentativi distribuitori de hrană uscată din România și sponsor principal Mioritic Club România, vă aduce la cunoștință că din data de 11 decembrie2017, membrii activi ai clubului deținători de afix crescător pot beneficia de oferte atractive de produse, care asigură cea mai bună îngrijire nutrițională disponibilă de lungă durată.

Utilizarea ingredientelor de calitate superioară și echilibrul optim de substanțe nutritive potrivite cu vârsta și nevoile patrupedului dumneavoastră va ajută în creșterea echilibrată și sănătoasă a exemplarului canin.

Hill’s Pet Nutrition prin devotamentul incomparabil pentru animale fericite și sănătoase, vă pune la dispoziția dumneavoastră, respectiv membrii Mioritic Club România o gamă avansată de nutriție de întreținere la tarife preferențiale.

Pentru a beneficia de disponibilitatea ofertei avem nevoie de următoarele documente :

  1. Copie Afix crescător aprobat și avizat de FCI și COR;
  2. Copie Carte de Identitate crescător\proprietar;
  3. Adresă de livrare, număr de telefon și e-mail.

Pentru informații legate de această ofertă promoțională și încheierea contractului vă rugăm să vă adresați telefonic:

  • LEVENTE SZABO – Reprezentant Vânzări Tel – 0749/049858.
  • CORINA ENACHE – Reprezentant Vânzări Tel – 0746/786900.

Pentru a beneficia de condițiile ofertei financiare este important să mentionați apartenența la Mioritic Club România.


D-UL SORIN IACOB A FOST EXCLUS DEFINITIV DIN CLUB

 

Asociația Mioritic Club din România informează toți membrii clubului că în baza hotărârii Consiliului Director din data de 02.04.2015, D-ul Sorin Iacob a fost exclus definitiv din Club conform statutului în vigoare (Art. 12).

D-ul Sorin Iacob a deschis un proces împotriva acestei decizii a Consiliului Director, proces ce ulterior a fost câștigat de Asociație conform hotărârii civile nr. 12584/2015 din data de 17.11.2015 a judecătoriei Timișoara.

Hotărârea Consiliului Director a fost validată și prin Adunarea Generală din data de 09.04.2017 cu 22 voturi în unanimitate pentru excluderea D-lui Iacob din Club conform Art. 15alineat h.

În consecință avertizăm toți crescătorii și proprietarii de mioritic să nu ia în considerare dezinformările pe care le face D-ul Sorin Iacob, atât la adresa Clubului cât și a rasei.

Anexăm hotărârea judecătorească și procesul verbal al ședinței din 09.04.2017.

Proces verbal AG MCR 09.04.2017 (click pe link pentru download)


ÎNVINGĂTORI DE CLUB ÎN EXPOZIȚIILE MIORITIC CLUB ROMÂNIA

 

URSU - Best Of Breed (BOB) & B-DORNA - Best Of Opposite Sex (BOS) AMUR ROUA DE PARTOS - BOS & XENA TENDER EBONY - BOB CERNA DE TOHANUL NOU - BOB & ARES - BOS

REZULTATE ȘI GALERIE FOTO DE LA EXPOZIȚIA DE CLUB ȘI SELECȚIE – TOHANU NOU 30.09.2017 (click pe link)

URSU - Best Of Breed (BOB) & B-DORNA - Best Of Opposite Sex (BOS)

    URSU – Best Of Breed (BOB) & B-DORNA – Best Of Opposite Sex (BOS)


Expoziție de club & selecție MIORITIC CLUB ROMANIA pe data de 30.09.2017, ora 13:00, locație : Tohanul Nou în jud. Brasov în cadrul evenimentului ”Festivalul Oierilor”. Mulțumim sponsorului oficial al MCR – HILL’S – pentru încrederea acordată și susținere.
Arbitrii invitați : Brindusa Mariana Gheorghiu si Cerna Sorin
Buletin de înscriere online (click pe link)
Data limită a înscrierilor : 27.09.2017
Pentru orice alte detalii și informații vă stăm la dispoziție, puteți să ne trimiteți mesaj privat sau să ne contactați telefonic pe numărul 0745323142.